Landsdække service - 24/7

Med mere end 30 mobile serviceenheder, er vi en af de største aktører på markedet og altid lokal tilstede i dit område. Vi udfører lovpligtigt eftersyn af dit udstyr i henhold til Arbejdstilsynets bekendtgørelse 428, der omhandler anvendelse af tekniske hjælpemidler.

Læs mere om lovpligtige eftersyn bl.a. kranservice her.

test-af-vakuumløfter-1
test-af-vakuumløfter--3

Dokumentation og overblik

En del af vores servicepakke giver dig gratis adgang til EasyCert, der er en portal hvor alt dit udstyr er registreret enkeltvis inklusiv alle gældende certifikater og eftersynsrapporter. EasyCert sikre at du altid kan fremvise den nødvendige dokumentation i forhold til myndigheder og andre kontrolbesøg, samtidig med at du selv har det fulde overblik.

Nem adgang til alt

Med EasyCert login følger ligeså muligheden for at downloade EasyCert app’en. Hver udstyr er individuelt mærket med både nummer og QR kode og enten via indtastning eller scanning af koden, kan du simpelt fremskaffe dokumentationen på dit udstyr.

test-af-vakuumløfter-app
test-af-vakuumløfter-4

Serviceaftale

Du har mulighed for at lave en serviceaftale med Fyns Kran Udstyr A/S. Vi kontakter dig automatisk når eftersynet nærmer sig og aftaler detaljerne omkring eftersynet. I forhold til vakuumudstyr anbefaler vi at filter i pumpen min. skiftes hver 6 måned – hvilket også kan inkluderes i aftalen.

Som kunde hos os får du nem adgang til alt den information du behøver. Vores online service mangement system EasyCert giver dig muligheder – du ikke får andre steder. Du kan få det fulde overblik over alt dit løfteudstyr, opgaver m.m. på easycert.dk – samtidigt giver vores EasyCert app dig let adgang til data og certifikater på det enkelte løfteudstyr uden at have have adgang til en pc.