top-image-levnesmiddelfarma2

Der stilles høje krav til produktionsudstyr, som bruges inden for levnedsmiddel og farmaceutisk industri. Schmalz produkter opfylder de højeste standarder for kvalitet og krav, hvilket gør, at produkterne uden problemer kan anvendes til dette formål. Samtidig er vakuumhåndteringssystemerne perfekt egnet til håndtering af emner med meget forskellige dimensioner og vægtklasser.

Produkt highlights:
  • Materialer af høj kvalitet, eventuelt også i rustfrit stål
  • Kraner og krananlæg i aluminium til en perfekt koordineret system løsning
  • Applikationsspecifikke gribere og sugekopper
  • Modstand mod kemikalier, salte, dampe, m.v.
  • Håndtering af produkter med forskellige geometri, materiale og vægt
  • Pålidelig brug – selv i farlige områder 1/21 og 2/22
Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

Applikationsvideoer for Levnedsmiddel & farmaceutisk industri:

 

 

 
Video nr. 1
JumboErgo 65 vakuum snabeløfter til stabling af dunke fra rullebånd til palle
Denne JumboErgo 65 vakuum snabeløfter, er udstyret med en speciel griber og en på langsgående bjælke på 1.200 mm. Fem kroge er fastgjort til den på langsgående bjælke, som hver især kan løfte en dunk i håndtaget. Det betyder, at snabelløfteren er i stand til at opfange fem dunke på hver 10 kg, og sætte dem ned på pallen. Medarbejderne er særligt begejstrede for den ergonomiske driftsenhed af JumboErgo 65, som både har betydet en forbedre arbejdsgang og en væsentlig produktivitetsstigning.
Video nr. 2
JumboErgo vakuum snabeløfter til håndtering af to blokke af ost med en dobbelt sugekop
Denne JumboErgo 140 vakuum snabeløfter bruges til at løfte 2 blokke af ost. Snabelløfteren er knyttet til et kransystem, som sikrer optimal vægtfordeling. De 2 blokke af ost, med dimensionerne 570 x 570 mm (længde x bredde) og en tykkelse på 150-200 mm, løftes med en dobbelt sugekop. Placeringen af ​​sugekopper på bjælken kan justeres. JumboErgo 140 vakuum snabeløfter løfter uden besvær de to blokke af ost (hver vejer 60 kg). Resultatet var en produktivitetsstigning på 50%.