top-image-metal2

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af metal. En vakuumløsning både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af stålcoils og metalplader lettere og mere effektivt. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

Produkt highlights:
  • Håndtering af tynde metal og aluminiumplader, uden at lave buler eller bøjninger
  • Meget dynamisk, energi-optimeret håndtering af forskellige typer af metalplader i forskellige dimensioner, med metalspåner og / eller strukturerede overflader
  • Ergonomisk korrekt håndtering af tunge og uhåndterlige emner af én person
  • Et vakuumhåndteringssystem kan løfte ikke magnetiserende metaller
  • Dynamisk, sikker og præcis håndtering af metalplader
Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

Applikationsvideoer for håndtering af emner af metal:

 

 
Video nr.1
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Coil for håndtering af stålcoils
VacuMaster Coil er udviklet således, at stålcoils kan løftes og drejes 90°, fra vertikal til horisontal, eller omvendt. Med dette vakuum løfteudstyr foregår håndteringen skånsomt, uden at beskadige eller ridse stålet. VacuMaster Coil er meget brugervenlig, hvilket betyder at én person kan udføre arbejdet ergonomisk forsvarligt.
Video nr. 2
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Comfort for vandret håndtering af metalplader
VacuMaster Comfort er i dette tilfælde designet til metalplader, der vejer op til 500 kg og med en tykkelse på 0,8 til 25 mm. Vakuum løfteudstyret har seks sugekopper, der kan tilpasses til den specifikke størrelse på den respektive plade. Sugekopperne, som sidder på en traverskran, kan flyttes nemt og uden at ridse metalpladerne. VacuMaster Comfort er meget brugervenlig, hvilket betyder at én person kan udføre arbejdet ergonomisk forsvarligt.

Video nr. 3
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Eco, uden ekstern energiforsyning, for vandret håndtering af glatte, lufttæt emner

Vakuum løfteudstyr VacuMaster Eco er den perfekte løsning til vandrette løft af aluminium og metalplader til CNC bearbejdning. Fordelene ved Eco VacuMaster, er at der ikke kræves ekstern energikilde, og dermed er meget fleksibel i brug. Den viste løsning er beregnet til en maksimal belastning på 250 kg og kan betjenes af én person. Et af resultaterne med denne løsning var en 50 % besparelse af mandetimer.