Håndtering af emner op til 50kg med én hånd

Vakuumløfteren JumboFlex giver dig muligheden for ergonomisk og effektivt at håndtere emner op til 50 kg. Betjeningshåndtaget passer komfortabelt i brugerens hånd og en JumboFlex kan derfor bruges i lange perioder uden at man bliver øm i hånden eller oplever andre smerter grundet træthed. Løft, nedsænkning og frigørelse af emnet klares nemt og meget intuitivt med kun én finger på den special designede knap. JumboFlex’ens lange række af features giver dig mulighed for at tackle enhver opgave. Derudover er ‘quick-change’ systemet til hurtigt og nemt skift af sugekopper standard. It comes standard with a quick-change system for replacing the suction cups. Emner der gribes fra en lodret position svinger automatisk tilbage til en vandret position, hvorfra de kan roteres kontinuerligt.

OBS: Håndtaget til en JumboFlex 50 for emner op til 50 kg har et anderledes design end håndtaget til JumboFlex modellen designet til at håndtere emner mellem op til 20 og 35 kg.

Sugekopper til JumboFlex

Alsidighed er nøglen!: Vi tilbyder den rigtige vakuum griber eller sugekop til næsten enhver situation eller applikation. Du kan også skifte griber eller sugekop hurtigt og nemt med ‘quick-change’ systemet.

Rund sugekop
Til kompakte emner såsom papkasser, tønder, spande, kander og kabinetter.

Rund sugekop med skørte
For optimal tætning på plastposer og krympe-indpakkede emner.

Dobbelt sugekop
Til hæftet, limet, fastspændte eller åbne papkasser samt små træplader.

Firedobbelt sugekop
Til store papkasser, træplader og andre flade emner.

Multi sugekop
For ujævne emner såsom folie bakker eller ustabile papkasser. De individuelle sugekopper kompensere for eventuelle ujævnheder.

2-i-1 griber/sugekop
Kombination af sugekop og en krog til ergonomisk håndtering af bagage såsom kufferter eller tasker.

Krog
For mekanisk affjedring af spande, kander og andre emner.

Kasse griber
Til transport og opbevaringskasser fra alle kommercielle producenter (VDA 4500 standard).

JumboFlex Batteri
Griber og vakuumløfter som en komplet enhed til håndtering af startbatterier. Systemmet kan anvendes til at håndtere forskellige former, størrelser og belastninger op til 27 kg.

Udstyr til JumboFlex

SRC fjernbetjening
Spar op til 40% energi med et tryk på en knap
Med SRC fjernbetjeningen, kan du slukke for vakuum-generatoren direkte på håndtaget, når den ikke er i brug, og derefter slå den til igen via samme knap. Fjernbetjeningen aktiveres ved en simpel trykknap og behøver ikke en energikilde.

SBB Lyddæmper
Reducer lydniveauet
SSB lyddæmperen reducerer vakuum-generatorens lydniveau og beskytter den for udefrakommende snavs. Lyddæmperen kan nemt monteres på vakuum-generatorens monteringsplatform.

STF støvfilter
Beskyttelse mod snavs
STF støvfilteret hold uønskede partikler og snavs væk fra vakuumgeneratoren og anbefales altid til at betskytte generatoren. Støvfilteret kan hurtigt og nemt rengøres.

MSS afbryder til motor beskyttelse
Bekskyttelse mod termisk overbelastning
MSS afbryderen kan slå vakuum-generatioren til / fra og dermed beskytte mod overspænding. MSS afbryderen kan integreres i kransøjlen uden behov for kompliceret ledningsføring. Afbryderen kan også fås i en model med mulighed for aflåsning af afbryderen.

AB-JU opbevaring
Sikker opbevaring
AB-JU kan bruges til at opbevare din JumboFlex når den ikke er i brug og beskytter dermed både slange, kontrolenheden og sugekoppen.

SCHU-SCHL beskyttelse
Beskyttelse mod slitage
Beskyttelsen forhindrer mekanisk beskadigelse af slangen og er let at rengøre. Beskyttelsen er standard inkluderet med din JumboFlex.