top-image-knowhow2
Siden opstarten i 1969 er Fyns Kran Udstyr A/S vokset til en koncern med ca. 100 medarbejdere. Både dengang og i dag har vi fokus på det vigtigste – nemlig at indfri vores kunders behov, nu og i fremtiden.

Rådgivning
Uanset løfteopgavens art og omfang, så er Fyns Kran Udstyr A/S klar med kompetent og professionel rådgivning. Mange års brancheerfaring og knowhow samt en salgsorganisation i løbende udvikling, sikrer en høj standard og faglig indsigt, der skaber hele løsninger, hvor der er fokus på effektivitet og sikkerhed for vore kunder.

Teknisk Afdeling står desuden til rådighed med teknisk support i form af blandt andet udarbejdelse af tegningsmateriale, styrkeberegninger og CE-mærkninger.

Erfarne medarbejdere
Vores organisation består af ca. 100 kompetente og engagerede medarbejdere med den rette knowhow. Medarbejderne er et mix af yngre og mere erfarne medarbejdere, som tilsammen udgør et effektivt team.

Teoretisk og faglig uddannelse
Fyns Kran Udstyr A/S vægter medarbejderne højt og er bekendt med, at dette er en afgørende ressource. Virksomheden ønsker at motivere medarbejderne med udfordringer, og yderligere sikre udvikling af medarbejdernes evner, hvilket bl.a. realiseres vha. relevant teoretisk og faglig uddannelse.

Certificering
For at sikre en korrekt levering af vores produkter og serviceydelser arbejder vi efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001:2008. Fyns Kran Udstyr A/S certificeres af Lloyds (LRQA).