top-image-trae2

Håndtering af emner fremstillet af træ stiller særligt høje krav til vakuumteknologi. For at opfylde træindustriens specifikke udfordringer, har Schmalz udviklet et produktprogram, som netop er tilpasset disse krav.

 

Produkt highlights:
  • Omfattende serie af støvresistente vakuum komponenter
  • Monteringssystemer til CNC værktøjsmaskiner
  • Forskellige løsninger til manuel håndtering
  • Tilpasset til håndtering af emner med varierende dimensioner (knaster, porøsitet, vrid, revner)
  • Griber, løfter og transporterer uden at efterlade skader eller mærker
  • Tilpasset hårdt produktionsmiljø (støv, spåner og skarpe kanter)

 

Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

 

Applikationsvideoer for håndtering af emner af træ:
 
Video nr. 1
VacuMaster VHB for håndtering af planker og bjælker med maksimale belastninger på op til 500 kg
VacuMaster VHB tilbyder en løsning til alle træmaterialer. Den er udstyret med 2 sugekopper som måler 550 x 200 x 20 mm (længde x bredde x højde), og kan løfte selv fugtigt træ med savsmuld. VacuMaster VHB er velegnet til en bred vifte af træprodukter, fra de mest simple træplader til bjælker. Emner på op til 500 kg kan flyttes ved hjælp af håndteringssystemet. Løfteanordningen kan betjenes af én person alene.
 

Video nr. 2
JumboErgo vakuum snabelløft for hurtig og præcis lastning af træemner til CNC bearbejdning
Takket være en opstilling med dobbelte trinløst indstillelige sugekopper, løfter JumboErgo trædele af forskellige dimensioner til og fra CNC bearbejdning. ”Gashåndtag” gør håndteringen meget hurtig og brugervenlig, hvilket betyder at én person kan udføre arbejdet ergonomisk forsvarligt.