En vakuumløfter fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner, uanset om de er af plastik, metal, træ eller pap. En vakuumløsning både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af emner lettere og mere effektivt. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

Læs og se videoer på løsninger inden for følgende kategorier:

TRÆ

Håndtering af emner fremstillet af træ stiller særligt høje krav til vakuumteknologi. For at opfylde træindustriens specifikke udfordringer, har Schmalz udviklet et produktprogram, som netop er tilpasset disse krav.

METAL

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af metal. En vakuumløsning både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af stålcoils og metalplader lettere og mere effektivt. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

GLAS

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af glas. Ved at bruge vakuum som løftegrej til vinduer og glasfacader, opnår man en effektiv og ergonomisk drift. Uanset om man bruger vakuum løft til udendør montering af vinduer eller under produktion af vinduer.

PLASTIK

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af plastik. En vakuumløsning både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af plastikemner lettere og mere effektive. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

LOGISTIK

Det stilles høje krav til flexibiliteten af håndteringsmateriel, som anvendes i et logistikcenter. Her egner Schmalz vakuum håndteringssystemer sig perfekt, idet tilpasning til emner med forskellige målinger og vægtklasser foregår på en meget smidig måde.

LEVNEDSMIDDEL OG FARMACEUTISK

Der stilles høje krav til produktionsudstyr, som bruges inden for levnedsmiddel og farmaceutisk industri. Schmalz produkter opfylder de højeste standarder for kvalitet og krav, hvilket gør, at produkterne uden problemer kan anvendes til dette formål. Samtidig er vakuumhåndteringssystemerne perfekt egnet til håndtering af emner med meget forskellige dimensioner og vægtklasser.