top-image-plastik2

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af plastik. En vakuumløsning både rationaliserer og forenkler produktionsprocessen, ved at gøre håndtering af plastikemner lettere og mere effektive. Samtidig sikres en funktionel og ergonomisk drift.

 

Produkt highlights:
    • Aflæsning af varme plastdele uden mærker, selv for buede områder med snævre radier eller strukturerede overflader
    • Kompakt vakuum generator til direkte montering på vakuumløfteren, hvilket giver korte cyklustider
    • Intelligent overvågningssystem for højeste processikkerhed og reducerede cyklustider
    • Høj temperaturbestandighed op til 250° C
    • Håndtering af forskellige typer af plastdele i forskellige dimensioner, med bearbejdningsspåner og / eller strukturerede overflader

 

Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

 

Applikationsvideoer for håndtering af emner af plastik:

 

Video nr. 1
Vakuum snabelløfter Model JumboSprint 45, for håndtering af plastsække
Vakuum snabelløfter Model JumboSprint 45, er designet til at løfte emner op til 45 kg, og giver mulighed for hurtig håndtering af plastsække. Snabelløfteren er udstyret med en speciel sækgriber, hvilket gør det nemt at få fat i plastsækkene. ”Gashåndtag” gør håndteringen meget hurtig og brugervenlig, hvilket betyder at én person kan udføre arbejdet ergonomisk forsvarligt. JumboSprint er særligt velegnet til præcis håndtering af tunge og uhåndterlige emner, og kombineret med et kransystem er denne løsning særlig smidig.
Video nr. 2
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Basic til håndtering af plastplader op til 500 kg
VacuMaster Basic, er designet til forskellige vægtklasser op til 500 kg, og er udviklet således at emnerne kan drejes 90°, hvilket gør det muligt at placere plastplader på en opretstående transportvogn. Med dette vakuum løfteudstyr foregår håndteringen skånsomt uden at beskadige eller ridse materialet. Ergonomisk betjening er gjort mulig gennem meget kompakt og let design, hvilket betyder at kun én person er nødvendig for driften.