Det stilles høje krav til flexibiliteten af håndteringsmateriel, som anvendes i et logistikcenter. Her egner Schmalz vakuum håndteringssystemer sig perfekt, idet tilpasning til emner med forskellige målinger og vægtklasser foregår på en meget smidig måde.

Produkt highlights:
  • Vakuumhåndtering giver mulighed for ergonomisk håndtering af sække, papkasser, tønder og paller på en sikker og produktiv måde
  • Nem håndtering af emner med en bred vifte af dimensioner og vægt
  • Uproblematisk håndtering af papkasser, som er delvist dækket af tape og hæfteklammer
  • Palletering og depalletering af komplette lag af produkter
Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.
 
Applikationsvideoer for logistisk håndtering med vakuumteknologi:
 

Video nr. 1
JumboFlex Vakuum snabelløfter med dobbelt sugekop for håndtering af papkasser i et logistikcenter
JumboFlex Vakuum snabelløfter er den ideelle løsning for håndtering og plukning af papkasser hurtigt og ergonomisk. Den enkle enhåndsbetjening gør det muligt for medarbejderen, at løfte og scanne varerne i en arbejdsgang. Disse Vakuum snabelløftere er udstyret med dobbelt sugekop, og er velegnet til alle typer af papkasser. På dette logistikcenter anvendes 4 snabelløftere, som kombineret med et selvstændigt krananlæg, giver en optimal dækning af hele håndteringsområdet.

 

Video nr. 2
JumboFlex vakuum snabelløfter til hurtig håndtering af pakker i et Post-Pakke Center
Denne JumboFlex Vakuum snabelløfter bruges til at håndtere pakker hurtigt og effektivt. Den dobbelte sugekop, er velegnet til alle typer af papkasser. Den ergonomiske, enhåndsbetjening, gør den ideel til hyppig og hurtig transport af let gods der vejer op til 35 kg. Denne JumboFlex Vakuum snabelløfter er kombineret med et krananlæg, som betyder stor flexibilitet og gør at arbejdet kan udføres meget hurtigt og sikkert.