top-image-glas2

Vakuum håndteringsløsninger fra Schmalz er den mest sikre måde at håndtere emner af glas. Ved at bruge vakuum som løftegrej til vinduer og glasfacader, opnår man en effektiv og ergonomisk drift. Uanset om man bruger vakuum løft til udendør montering af vinduer eller under produktion af vinduer.

Produkt highlights:
  • Sikker og enkel håndtering af emner uden at skade disse
  • Integreret monitor til registrering af strømsvigt
  • En høj grad af sikkerhed på byggepladsen ved hjælp af 2 uafhængige vakuum kredsløb iht. DIN EN 13155-1/2
  • Hurtig og ergonomisk håndtering af glasemner af forskellige størrelser
  • Enkel montering på grund af det kompakte og flade design
  • Drift uden tilslutning til strømforsyning
Herunder kan du se et udpluk af applikationsvideoer, som hver især viser hvilke typer opgaver, der kan løses med vakuumløft. Vi har mange applikationseksempler – sandsynligvis også et som dækker netop jeres problemstilling.

Applikationsvideoer for håndtering af glas:

 

 

Video nr. 1:
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Glas til udendørs ergonomisk håndtering af store glaselementer
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Glas er ideel til en sikker og ergonomisk håndtering af glasemner udendørs. VacuMaster Glas er anbragt på kranen, og ubesværet løfter belastninger på op til kg 600. Glasset fastholdes kun via vakuum og de tilhørende 8 sugekopper
Video nr. 2:
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Comfort for nem håndtering af glasruder
Vakuum løfteudstyr VacuMaster Comfort gør det nemt at håndtere ruder og vinduer med en belastning på op til 250kg. Emnerne kan roteres 90 grader til højre, så ruderne kan blive sat i vinduesrammer uden besvær. Brugervenligheden af VacuMaster Comfort, kombineret med et krananlæg, gør håndteringen meget hurtig og ubesværet, hvilket betyder at én person kan udføre arbejdet ergonomisk forsvarligt.